onsdag 14 maj 2008

GI metoden | Glykemiskt index GI och viktminskning

GI metoden | Glykemiskt index GI och viktminskning. GI metoden - glykemiskt index och hur man effektivast går ner i vikt med GI metoden!

GI metoden eller glykemiskt index (GI) är ett system som kategoriserar kolhydratinnehållande livsmedel enligt hur mycket de ökar blodsockernivån! Generellt sett har kolhydratinnehållande livsmedel som bryts ner och absorberas snabbt ett högre GI-värde än livsmedel som det tar längre tid för. Vissa typer av bröd och frukostflingor, ris och potatis är exempel på livsmedel där kolhydrater snabbt bryts ner till glukos och därmed har ett relativt högt GI. Montignac och Atkins är olika typer av GI-metoder.

Kombinationen av ökad stegmängd och bättre kostvanor är nyckeln till effektiv viktminskning med GI metoden. Få kontroll över din förbränning och ökar den. Du kommer att röra dig mera.

Inga kommentarer: